Bringebærgodt

2 bananer og en pose frosne bringebær. La bærne tine eller bruk tilsvarende mengde med ferske. Kjør dette i en blender til du får en klumpfri masse. (Så klumfri som man får det med alle frøene til bringebærene)

Ha massen utover bakepapir. Veldig viktig at det er bakepapir så det ikke blir sittende fast i papiret. Så tørker du dette i ovnen på 50-60 grader, eller bruk en frukt/sopp tørker. I ovnen tar det fort et til et og halvt døgn å tørke. Alt etter hvor tykt du brer massen utover, men med et frukt/sopp tørker tar det 8-12 timer.

Veldig fornøyd med tørkeren, som jeg var så heldig å få i bursdagsgave av min venninne. Når dette er tørket tar du av papiret og deler opp i passe store biter. Kjempe kjekt til ungene som en liten snaks. Her i huset er det blitt en suksess.

Var onkelen min som tipset meg om dette i sommer og nå er det fast "inventar" hos oss. Du kan bruke de bærene du vil, men så langt er det bringebær som er tingen. Anbefaler ikke blåbær. Det ble en kjempe bom, ivertfall her.

2 kommentarer


Henriette Celin
-13.09.2016 kl:23:51


Så digg <3
Janniche
-14.09.2016 kl:10:14


?

Skriv en ny kommentar