Jadaaa, prøver igjen

Tenkte jeg skulle prøve å holde liv i bloggen min, men lettere sakt enn gjort. Dagene flyr avgårde og ikke alltid like lett å få klemt inn bloggen. Med 3 barn, mann, hus og hjem flyr dagene fra meg. 😊

I dag har jeg lagd en masse frukt lunsj til minstemann. Lagde en god del av de jeg vet han liker, men har også prøvd en ny en. Så får man se da om han syns den er god. Storesøster like den, så om han ikke liker aå får hun den for seg selv.

Også er det jo snart 17. mai. Da må jo lillebror ha penklær. Tenkte først jeg skulle bare ta en pen bukse og dressvesten han har sammen med en skjorte. Men så fant jeg ut at jeg heller skulle strikke nikkers og vest til han og ha det sammen med en binadskjorte.

Nikkersen er nesten ferdig, må bare feste tråder, sy ned en kant og sette på knapper. Vesten måtte jeg rekke opp, da den ble for liten. Har tatt utgangspunkt i to oppskrifter fra Klompelompe boka, men med annet garn og litt annen passform.

2 kommentarer


Pernille
-09.05.2016 kl:20:47


Mmm, vannmelon. Nå er det tid for vannmelon igjen :) En sommer uten vannmelon blir ikke helt den sammen. Ønsker deg en kjempeflott uke videre!
Janniche
-10.05.2016 kl:23:26


Ja, sommer og vannmelon går hånd i hånd. og alt man kan bruke den til da ?? du må også ha en kjempe flott uke

Skriv en ny kommentar